shutterstock_73234942
vooraanzicht-constructie-inno-roof
afgewerkt-dak-met-velux-inno-roof

DAKWERKEN


DAKWERKEN VAN ALLE AARD

Dakbedekking beschermt je woning niet alleen tegen natuuromstandigheden, warmte en kou maar is uiteraard ook bepalend voor de uitstraling van uw woning. Je kun je keuzes maken uit diverse soorten dakpannen, schalies, metalen dakbedekking, golfplaten… Bij Inno-Roof & Energy ondersteunen we u telkens bij de juiste keuzes naar gelang de ligging en mogelijkheden.


Inno-Roof & Energy, uw partner in dakwerken, renoveert hellende daken, platte daken, zinken daken, roofing… We hebben voor ieder dak de juiste bedekking! Vraag via het onderstaande contactformulier uw GRATIS advies en offerte.


DAKWERKEN - DAKRAMEN PLAATSEN

Dakramen zorgen voor extra lichtinval op uw zolderruimte. Het plaatsen van dakramen geeft je meteen de mogelijkheid om de zolderruimte om te bouwen naar een kamer, hobbyruimte, bureel… Ook daar werkt Inno-Roof & Energy samen met de meest gerenommeerde merken teneinde altijd perfecte kwaliteit te bieden!


Inno-Roof & Energy plaatst velux, tuimelramen, balkonramen, balkonvensterdeuren, valramen, dakramen voor plate daken, koepels... en dit met de perfecte zorg voor het behouden van warmte door middel van hoogrendementglas, dubbel en tripel isolatieglas en een perfecte isolerende afwerking. Vraag uw GRATIS advies via het contactformulier.


DAKWERKEN - DAKGOTEN PLAATSEN

Dakgoten bestaan er in vele kleuren, soorten en materialen. Echter zijn er maar twee grote pijlers, hanggoten of bakgoten. In beide gevallen moet men zorgen dat er geen water langsheen de muren naar beneden komt want dat zorgt al snel voor vieze groenbruine strepen op de gevel. Concreet, voor ieder dak hebben we de juiste dakgoot!


Inno-Roof & Energy hangt alle soorten dakgoten op… PVC dakgoten, zinken of aluminium dakgoten, koperen dakgoten, bakgoten… Dit met dé perfecte aansluiting op de afvoerbuizen teneinde alles netjes naar de regenput, regenton of naar de riolering af te voeren. GRATIS info krijgt u via het contactformulier. Wij zijn uw partner voor uw dakwerken!


 
 
 
 
Volledige dakrenovatie
Reparatie aan het dak
Dakramen plaatsen
Dakgoten plaatsen
Andere omschrijf hieronder aub.
 
 
 Technische studie van uw dakwerk


Een technische studie vóór de aanvang van de werken: schets, plan, kostenraming... De studie is de beste manier om onaangename verrassingen vóór de werken te vermijden,Gepersonaliseerde dakwerken


Gepersonaliseerde projecten en creatieve ideeën: advies, inspiratie, creativiteit... Wij helpen u om al uw persoonlijke projecten te realiseren volgens uw wensen en in volledige samenspraak,  Vaste prijzen voor uw dakwerk


De zekerheid van uw overeenkomst: de prijs die wij u geven is vast en definitief, de termijnen zijn van tevoren afgesproken en wij garanderen de goede uitvoering van het werk,Een permanente opvolging


Een permanente opvolging van de werken met enkel tevredenheid van de klant in gedachte,


                 

                 Een echte deskundigheid


Een echte deskundigheid in het beheer van de dakwerken: een team van ervaren en permanent opgeleide vakmannen: timmerlieden, dakdekkers, zinkwerkers, elektriciens...